[postlink]http://itadakimasutube.blogspot.com/2013/01/kaki-fry.html?m=0[/postlink]http://www.youtube.com/watch?v=md8PRvrbt6gendofvid
[starttext]
http://twitter.com/cookingwithdog
Ingredients for Kaki Fry
(serves 1)
5 Large Oysters
- Batter -
½ Egg
2 tbsp Flour
A sprinkle of Water (approx. 1 tbsp)
Soft Bread Crumbs (approx. 300ml or 1¼ cups)
Vegetable Oil: 180 °C, 2cm deep / 360 °F, 1 inch deep
Lemon Wedge
Shredded Cabbage Leaves
Parsley Leaves
Tartar Sauce (please watch our video on how to make ebi fry.)
http://youtu.be/adLjNuZGxo8
<材料1人分>
カキ:大5個
[衣]
卵:1/2個
小麦粉:大2
水:適量(約大1)
生パン粉:適量(約300ml)
揚げ油:180℃ 深さ2cm
レモン
キャベツ
パセリ
タルタルソース→海老フライ参照
http://youtu.be/adLjNuZGxo8
[endtext]
[starttext]
http://twitter.com/cookingwithdog
Ingredients for Kaki Fry
(serves 1)
5 Large Oysters
- Batter -
½ Egg
2 tbsp Flour
A sprinkle of Water (approx. 1 tbsp)
Soft Bread Crumbs (approx. 300ml or 1¼ cups)
Vegetable Oil: 180 °C, 2cm deep / 360 °F, 1 inch deep
Lemon Wedge
Shredded Cabbage Leaves
Parsley Leaves
Tartar Sauce (please watch our video on how to make ebi fry.)
http://youtu.be/adLjNuZGxo8
<材料1人分>
カキ:大5個
[衣]
卵:1/2個
小麦粉:大2
水:適量(約大1)
生パン粉:適量(約300ml)
揚げ油:180℃ 深さ2cm
レモン
キャベツ
パセリ
タルタルソース→海老フライ参照
http://youtu.be/adLjNuZGxo8
[endtext]
0 comments:
Enregistrer un commentaire