[starttext]
Sata Andagi (Okinawan Donuts) Recipe サーターアンダギー(砂糖天ぷら) 作り方 レシピ
How to Make Sata Andagi サーターアンダギーの作り方 字幕表示可 材料(日本語)↓ (10 pieces)
110g Cake Flour or all purpose flour (3.9 oz)
½ tsp Baking Powder
1 Egg
60g Sugar (2.1 oz)
½ tbsp Vegetable Oil or melted butter
Frying Oil
You might also enjoy ...
Simple Donuts
http://youtu.be/L41e6HamT-w
Shabu-Shabu
http://youtu.be/TSSYKTrD8ho
http://youtube.com/cookingwithdog
http://facebook.com/cookingwithdog
http://google.com/+cookingwithdog
http://twitter.com/cookingwithdog
※字幕を表示するには動画下部にある [字幕] アイコンをクリックして下さい♪
<材料>約10個分
薄力粉:110g
ベーキングパウダー:小½
卵:1個
砂糖:60g
サラダ油又は溶かしバター:大1/2
揚げ油
110g Cake Flour or all purpose flour (3.9 oz)
½ tsp Baking Powder
1 Egg
60g Sugar (2.1 oz)
½ tbsp Vegetable Oil or melted butter
Frying Oil
You might also enjoy ...
Simple Donuts
http://youtu.be/L41e6HamT-w
Shabu-Shabu
http://youtu.be/TSSYKTrD8ho
http://youtube.com/cookingwithdog
http://facebook.com/cookingwithdog
http://google.com/+cookingwithdog
http://twitter.com/cookingwithdog
※字幕を表示するには動画下部にある [字幕] アイコンをクリックして下さい♪
<材料>約10個分
薄力粉:110g
ベーキングパウダー:小½
卵:1個
砂糖:60g
サラダ油又は溶かしバター:大1/2
揚げ油
[endtext]
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire