[postlink]http://itadakimasutube.blogspot.com/2014/12/takoyaki-and-ebiyaki-recipe.html[/postlink]http://www.youtube.com/watch?v=Ml5AAM_O6lEendofvid
[starttext]
たこ焼き&えび焼き 作り方 レシピ
How to Make Takoyaki たこ焼きの作り方 字幕表示可 材料(日本語)↓ (serves 2: approx. 37 pieces)
1 Beaten Egg
340ml Cold Dashi Stock or ½ tsp dashi stock powder, dissolved (1.44 fl oz)
1 tsp Soy Sauce
⅙ tsp Salt
100g Cake Flour or all purpose flour (3.5 oz)
80g Boiled Octopus, cut into 1cm/0.4” pieces (2.8 oz)
8 Shrimp, medium size
* watch our ebi chili video (http://youtu.be/ZeMn0h2EIUg) on how to clean shrimp
2 tbs Bonito Powder
12g Beni Shoga, pickled ginger (0.4 oz)
60g Cabbage Leaf, chopped (2.1 oz)
20g Spring Onion Leaves (0.7 oz)
Okonomiyaki Sauce
Aonori Seaweed
Bonito Flakes
Mayonnaise
You might also enjoy ...
Emmy made Takoyaki with Cake Pop Maker
http://youtu.be/TyadJhV8vHU
Previous Takoyaki Recipe
http://youtu.be/8bdgxDFlroY
http://youtube.com/cookingwithdog
http://facebook.com/cookingwithdog
http://google.com/+cookingwithdog
http://twitter.com/cookingwithdog
※字幕を表示するには動画下部にある [字幕] アイコンをクリックして下さい♪
<材料>2人分約37個
溶き卵:1個分
冷たい出汁:340ml(または水340mlに顆粒だし小1/2)
しょうゆ:小1
塩:小1/6
薄力粉:100g
茹でだこ(1㎝角大):80g
えび(中サイズ):8尾
かつお粉:小2
紅生姜(みじん切り):12g
キャベツ(みじん切り):1枚60g
青ねぎ:20g
お好み焼きソース
青海苔
花かつお
マヨネーズ
エミーさんケーキポップメーカーでたこ焼きを作ってみた
http://youtu.be/TyadJhV8vHU
[endtext]
[starttext]
たこ焼き&えび焼き 作り方 レシピ
How to Make Takoyaki たこ焼きの作り方 字幕表示可 材料(日本語)↓ (serves 2: approx. 37 pieces)
1 Beaten Egg
340ml Cold Dashi Stock or ½ tsp dashi stock powder, dissolved (1.44 fl oz)
1 tsp Soy Sauce
⅙ tsp Salt
100g Cake Flour or all purpose flour (3.5 oz)
80g Boiled Octopus, cut into 1cm/0.4” pieces (2.8 oz)
8 Shrimp, medium size
* watch our ebi chili video (http://youtu.be/ZeMn0h2EIUg) on how to clean shrimp
2 tbs Bonito Powder
12g Beni Shoga, pickled ginger (0.4 oz)
60g Cabbage Leaf, chopped (2.1 oz)
20g Spring Onion Leaves (0.7 oz)
Okonomiyaki Sauce
Aonori Seaweed
Bonito Flakes
Mayonnaise
You might also enjoy ...
Emmy made Takoyaki with Cake Pop Maker
http://youtu.be/TyadJhV8vHU
Previous Takoyaki Recipe
http://youtu.be/8bdgxDFlroY
http://youtube.com/cookingwithdog
http://facebook.com/cookingwithdog
http://google.com/+cookingwithdog
http://twitter.com/cookingwithdog
※字幕を表示するには動画下部にある [字幕] アイコンをクリックして下さい♪
<材料>2人分約37個
溶き卵:1個分
冷たい出汁:340ml(または水340mlに顆粒だし小1/2)
しょうゆ:小1
塩:小1/6
薄力粉:100g
茹でだこ(1㎝角大):80g
えび(中サイズ):8尾
かつお粉:小2
紅生姜(みじん切り):12g
キャベツ(みじん切り):1枚60g
青ねぎ:20g
お好み焼きソース
青海苔
花かつお
マヨネーズ
エミーさんケーキポップメーカーでたこ焼きを作ってみた
http://youtu.be/TyadJhV8vHU
[endtext]
0 comments:
Enregistrer un commentaire