[postlink]http://itadakimasutube.blogspot.com/2015/06/homemade-chikuwa-recipe.html?m=0[/postlink]http://www.youtube.com/watch?v=pkntr5-Cq8Aendofvid
[starttext]
How to Make Chikuwa 竹輪の作り方 字幕表示可 材料(日本語)↓
(3 pieces)
300g White Fish Meat, pacific cod and sea bream (10.6 oz)
3g Salt (0.11 oz) (1% of fish weight)
1 Egg White, frozen
9g Sugar (0.32 oz) (3%)
9g Potato Starch (0.32 oz) (3%)
3 Ice Cubes
½ tbsp Sake or add a little extra to adjust the consistency
You might also enjoy ...
Mochi Ice Cream
https://youtu.be/iisOssAvc6c
Namero Chazuke
https://youtu.be/z5B2Nk5_t6g
http://youtube.com/cookingwithdog
http://facebook.com/cookingwithdog
http://google.com/+cookingwithdog
http://twitter.com/cookingwithdog
http://vine.co/cookingwithdog
※字幕を表示するには動画下部にある [字幕] アイコンをクリックして下さい♪
<材料>3本分
白身の魚:使用したのは鯛とたら合わせて300g
塩(1%):3g
卵白:1個分(冷凍)
砂糖(3%):9g
かたくり粉(3%):9g
氷:3個
酒:大1/2〜(固さ調節用)
[endtext]
[starttext]
How to Make Chikuwa 竹輪の作り方 字幕表示可 材料(日本語)↓
(3 pieces)
300g White Fish Meat, pacific cod and sea bream (10.6 oz)
3g Salt (0.11 oz) (1% of fish weight)
1 Egg White, frozen
9g Sugar (0.32 oz) (3%)
9g Potato Starch (0.32 oz) (3%)
3 Ice Cubes
½ tbsp Sake or add a little extra to adjust the consistency
You might also enjoy ...
Mochi Ice Cream
https://youtu.be/iisOssAvc6c
Namero Chazuke
https://youtu.be/z5B2Nk5_t6g
http://youtube.com/cookingwithdog
http://facebook.com/cookingwithdog
http://google.com/+cookingwithdog
http://twitter.com/cookingwithdog
http://vine.co/cookingwithdog
※字幕を表示するには動画下部にある [字幕] アイコンをクリックして下さい♪
<材料>3本分
白身の魚:使用したのは鯛とたら合わせて300g
塩(1%):3g
卵白:1個分(冷凍)
砂糖(3%):9g
かたくり粉(3%):9g
氷:3個
酒:大1/2〜(固さ調節用)
[endtext]
0 comments:
Enregistrer un commentaire