How To Make Tender Roast Beef

[postlink]https://itadakimasutube.blogspot.com/2012/12/how-to-make-tender-roast-beef.html[/postlink]http://www.youtube.com/watch?v=WNK8rWO6tMsendofvid
[starttext]
 ローストビーフの作り方(炊飯器で作るレシピ) - 

詳しいレシピはこちらを→http://marron-dietrecipe.com/youshoku/yousyoku_roastbeef02.html
ローストビーフの作り方、炊飯器を使う簡単真空調理です。肉をジップロックに入れてお湯につける真空調理は、簡単で失敗なし。肉がやわらかくてジューシーです。パーティー
­やおもてなし料理にどうぞ。
How to make Roast Beef using a Electric Rice Cooker.

100g分のカロリー:196kcal
Calories:196kcal/100g

●材料
牛モモ肉ブロック‥‥500g
塩‥‥適量
粗挽き黒こしょう‥‥適量
サラダ油‥‥大さじ1
ジップロック‥‥1枚
ストロー‥‥1本

【A】
酒、醤油、みりん‥‥各大さじ2
砂糖‥‥小さじ1

●Ingredients
500g round bee
salt
ground black pepper
1 tablespoon oil
1 straw
1 plastic bag with zipper
Rice cooker

【Sauce】
2 Tbsp sake
2 Tbsp soy sauce
2 Tbsp mirin
1 tsp sugar

【作り方(レシピ)】
1、肉は冷蔵庫から取り出して、常温に戻しておく。冷蔵庫から出したての肉は中心部が冷たく、中まで火が通りにくいからです。
2、牛肉に塩、コショウをすりこむ。
3、フライパンにサラダ油を熱して1を入れ、強火で肉の表面に焦げ目をつける。
4、途中で回して全面を焼きつけます。
5、ジップロックに【A】の調味料を入れる。
7、よくもむ。
8、ストローで空気を吸って真空状態にする。ストローを抜き、空気が戻らないように、素早くチャックを閉じる。
9、肉を炊飯器に入れる。
10、肉の八分目くらいまで熱湯を注ぐ。
11、炊飯器のふたを閉めて、保温のスイッチを押し40分待つ。間違って炊飯のスイッチを押さないで下さい。
12、40分たったら肉を取り出し、ラップに包んで冷ます。出来立てをすぐに切ると、肉汁が流れ出し、旨みが逃げてしまいます。ラップして乾燥を防ぎながら、肉汁を落ち着­かせます。
【ソース】
13、漬け汁は、フライパンで軽く煮詰めてソースにする。
14、牛肉を薄くスライスする。薄く切りたい時は、冷蔵庫で冷やしましょう。肉が締まって薄切りがしやすくなります。
15、皿に盛り付け、玉ねぎのスライスやソースを添える。

【Recipe】
1、Remove beef from refrigerator and let it stand at room temperature for 30 minutes before cooking.
2、Sprinkle salt and pepper over beef and rub.
3、Heat oil in a skillet over medium-high heat and add the beef.
4、Brown meat on all sides.
5、Put sake, soy sauce, mirin and sugar in a plastic bag.
6、Put meat in there.
7、Rub meat.
8、Suck the air out through the straw, quickly pull it out, and close the bag.
9、Place beef in a rice cooker.
10、Pour boiling water up to about eight‐tenths of meat.
11、Close the lid of the rice cooker and press a warm button. Keep warm for 40 minutes. Don't switch on. Don't over cooking.
12、Remove meat after 40 minutes. Wrap roast beef tightly in plastic wrap and let rest for 10 minutes.
【Sauce】
13、Put the source in a frying pan in the plastic bag and simmer until sauce thickens.
14、Chill roast beef in the refrigerator until you are ready for them. Cut the beef into thin slices.
15、Transfer to a serving platter and serve with sliced ​​onions and source.

丸鶏のローストチキン作り方(レシピ)はこちらの動画をご覧ください。

[endtext]

0 comments:

Enregistrer un commentaire

monbento classique bento

Otaku Food

Archives

Categories

A VOS BAGUETTES (8) A VOS RECETTES (1) AIL GARLIC (1) ANKO (1) BACON (1) BBC (1) BBQ (1) BEEF (10) BENTO (7) BOEUF (2) BOTAMOCHI (1) BREAD (1) breakfast (1) BROCHETTE (1) BURGER (3) BURI DAIKON (1) Butadon (1) CANADA (2) CANDYSAN (2) CHAN CHAN YAKI (1) CHANKO NABE (1) Chawanmushi (1) Chef (5) CHICKEN (2) Chikuwa (1) Chirashizushi (1) chocolate (1) CHRISTMAS (4) CHRSMAS (1) COOKING WITH A DOG (23) Creamy (1) CREVETTES (1) CURRY (9) DAIFUKU (1) Daigakuimo (1) DASHI (2) DASHI MAKI TAMAGO (1) Dashimaki Tamago (1) DBSK (1) DEMONSTRATION (1) DIRECT 8 (1) DOCUMENTARY (7) DONBURI (1) Dotch Cooking Show (3) DOWNLOAD (1) Dressing (1) DUCK (1) EEL (2) EGGS (1) ENLISH (1) FRANCE (12) FREEZE-DRYING (1) FRENCH (10) FRUITS DE MER (2) Fukagawameshi (1) GADGET (1) GARLIC (2) GASTRONOMIE (1) GASTRONOMY (2) GEEK (1) GLICO (1) GLOBE COOKER (1) GOHAN (1) GOMOKU (1) Goya Chanpuru (1) GYOZA (2) Hainanese (1) HALLOWEEN (2) Hanami Dango (1) HIBACHI (1) Hiyashi Chuka (2) Hokkaido (1) Hokuriku (1) Housewife in Japan (1) HUITRES (1) Inarizushi (2) IRON CHEF (2) Izakaya (1) jaajaamens (1) JAPAN LIFE (2) JAPAN TV (8) Japanese (1) JAPANTRENDSHOP (1) JUNK FOOD (1) KABOCHA (1) Kaiseki (1) KAKI (1) KAKIAGE (1) KAKIAGE-DON (1) KAKITAMA-JIRU (1) KARA AGE (1) KATSU KARE (1) KATSUDON (2) KOBE (3) KOJI (1) KOKORO (1) KONAPUN (1) Korokke (3) LÉGUMES (1) MACKEREL (1) MAKI (4) MAKIS (2) MAZE (1) MEATBALL (1) MISO (5) misoyaki (1) Mizore Nabe (1) MOTSUNI (1) MUSHROOM (1) NABE (2) NAGOYA (2) Nanakusagayu (1) NATTO (2) NGSWCOOK (5) NHK (2) Nikujaka (2) NOEL (1) NOODLES (8) NOUILLES (1) Ochazuke (1) OCHIKERON (4) OCTOPUS (1) ODEN (1) OHAGI (2) OKAWA (1) OKINAWA (1) Okonomiyaki (4) OMURICE (2) one piece (1) ONIGIRI (1) ONIGRI (1) ONSEN (1) Onsen Tamago (1) OROSHI KATSU (1) Oyako Don (1) OyakoDon (2) OYSTER (1) PAIN (1) PARIS (1) POISSONS (1) PONYO (1) PORC (1) PORK (5) POTATO (1) POULET (1) POULPE (1) PUCCHIN PURIN (1) PUMPKIN (2) RAMEN (21) REBA NIRA (1) RESTAURANT (1) RICE (11) Rilakkuma (1) RIZ (2) ROLL (1) runnyrunny999 (4) RYU!TV (1) SAINT-JACQUES (1) SALMAON (1) SARDINE (1) Sata Andagi (1) SAUCE (1) SAUMON (1) SAUTE (1) Sea Bream (1) SEAFOOD (2) Seed (1) Sesame (1) Shogayaki (1) SHOPPING (1) SHRIMP (4) SLIDESHOW (1) SNACK (1) SOBA (2) SOMEN (3) SOUP (1) SOY SAUCE (1) STEAK (1) street food (1) SUBBED (3) SUKIYAKI (3) Summer (1) SUSHIS (11) TAIYAKI (1) TAKIKOMI (1) TAKOYAKI (4) TAMAGO (1) TANOSHI (1) TATAKI ROLL (1) TEMPURA (4) Teppanyaki (1) TERIYAKI (5) THANKSGIVING (2) THON (1) Tohoku (1) TOKYO (1) Tonjiru (1) Tonkatsu (2) TONKOTSU (2) TOP 30 (2) tsukune (1) TV (8) TV SHOW (1) UDON (3) US (1) VALENTINE'S DAY (1) VOST (4) Wafu Hambagu (1) WASABI (1) WEBTV (1) yaki soba (1) YAKINIKU (2) YAKISOBA (3) YAKITORI (4) YOKOSUKA (1) YOSOKONEWS (1) ZOUSUI (1) お好み焼き (1) お茶漬けの作り方 (1) 冷やし通貨 (1)