27/01/2013

Kaki Fry カキフライ

http://www.youtube.com/watch?v=md8PRvrbt6gendofvid
[starttext]

http://twitter.com/cookingwithdog
Ingredients for Kaki Fry
(serves 1)

5 Large Oysters

- Batter -
½ Egg
2 tbsp Flour
A sprinkle of Water (approx. 1 tbsp)

Soft Bread Crumbs (approx. 300ml or 1¼ cups)
Vegetable Oil: 180 °C, 2cm deep / 360 °F, 1 inch deep

Lemon Wedge
Shredded Cabbage Leaves
Parsley Leaves

Tartar Sauce (please watch our video on how to make ebi fry.)
http://youtu.be/adLjNuZGxo8

<材料1人分>
カキ:大5個
[衣]
卵:1/2個
小麦粉:大2
水:適量(約大1)

生パン粉:適量(約300ml)
揚げ油:180℃ 深さ2cm

レモン
キャベツ
パセリ

タルタルソース→海老フライ参照
http://youtu.be/adLjNuZGxo8
[endtext]

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire