15/06/2015

Homemade Chikuwa Recipe 焼き竹輪 レシピ 作り方

http://www.youtube.com/watch?v=pkntr5-Cq8Aendofvid
[starttext]

How to Make Chikuwa 竹輪の作り方 字幕表示可 材料(日本語)↓
(3 pieces)
300g White Fish Meat, pacific cod and sea bream (10.6 oz)

3g Salt (0.11 oz) (1% of fish weight)
1 Egg White, frozen
9g Sugar (0.32 oz) (3%)
9g Potato Starch (0.32 oz) (3%)
3 Ice Cubes
½ tbsp Sake or add a little extra to adjust the consistency

You might also enjoy ...
Mochi Ice Cream
https://youtu.be/iisOssAvc6c
Namero Chazuke
https://youtu.be/z5B2Nk5_t6g

http://youtube.com/cookingwithdog
http://facebook.com/cookingwithdog
http://google.com/+cookingwithdog
http://twitter.com/cookingwithdog
http://vine.co/cookingwithdog

※字幕を表示するには動画下部にある [字幕] アイコンをクリックして下さい♪

<材料>3本分
白身の魚:使用したのは鯛とたら合わせて300g

塩(1%):3g
卵白:1個分(冷凍)
砂糖(3%):9g
かたくり粉(3%):9g
氷:3個
酒:大1/2〜(固さ調節用)

[endtext]

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire